наоборот. как правило все самые потрясающие научные "открытия" были концептированы под воздействием лсд) вдруг икса тоже осенит и он сделает "открытие"
Ось сижу тут і неможу догнати одну просту річ. Нахрена Іксу запускати ще один сервак, йому за це що гроші платять? На голому ентузіазмі далеко не заїдеш. (я сам гроші платити іксу не збираюсь, бо немаю їх) От і висновок: "...даром чекати від дупи результату, якщо голову нічим не кормиш!" (несприйміть як аналогію) P.S Наскільки багато мов я знаю настільки я людина, а ви знаєте мою? бо я Вашу знаю.!!!
Тут в кожного свої домисли. Як на мене, є зацікавлені спонсори, які і фінансують проект. Міркуючи тривалий час про причину відкриття, я зрозумів, що всетаки Ікс має з цього зиск, можливо не фінансовий, але має. Не шукай логічних пояснень, їх немає.
Добре! Поміркуєм з іншої сторони. Кожен проект має свій ресурс часу. Це як мода на: йойо, Сектор Газа ітд ітп. Так от як на мене проекту "Рагнарёк" накінець прийде його апогей фієрії. То на місці "зацікавлених творців я б запускав його негайно", бо як і раковому хворому йому залишилось вже ітак не дуже багато. В таких фанатів як ми "помирає" образно кажучи бажання щодня. І нас стає все менше і менше.
Нажаль, вельмишановний Ікс, був тут 28 лютого. Опісля він сюди не з’являвся, хоча, мабуть я помиляюсь.