Я что-то не понимаю или.. топик стартера кинули на акк и зени? Всмысле он пытался купить акк и зени? и чем же он лучше того кидалы? Не пониме.
Ппц на форумі одні флудери. Мене ніхто на www.free-ro.com некідав,просто є інформація шо palko кідала, він пише давай обміняємось бере 50% суми або шмоту , і кідає людей. Так само робить з аккаунтами ...
Я автора нужно как то наказать))99% того что он топик создал из-за того что он его кинул))а в правилах написано продажа чаров запрещена....
Тока вот вопрос:Ты спаситель всего игрового мира??Спасаешь всех жителей от одного "кидалы", тут призы за поимку кидалы не дают))
Тобі яка різниця? Яж сказав шо до мене дійшла інформація шо він кідає людей. Кажу шо він мене не кідав ще раз , якшо не вїжаєш.
ДА меня тоже дошла инфа, что ты так же кидаешь...чем меня оспоришь??я его не защищаю но просто давно с ним объщаюся и не знал что он кидает..мало ли еще какая инфа дошла то тебя.
Я цю тему создав шоб адміністрація передивилася його дії , якшо до тебе дойшла інформація шо я кідаю людей , хай ше мене перевірять.
У мене друг тримав свій сервер , там є файли в яких можна передивлятися , шо і коли робив той чи інший перс... Такшо прощайся з palko :T_T: