>2010 рік. Оприлюдення результатів виборів Президента. Реакції кандидатів: Вона — сцукі, я так работала… всьо прапало… Пасічник — пля, любі друзі підіср@ли… Проффесор — абщак прос…л на кампанію, лучше би міня тахда йайцом убілі((( Кролик Сєня — я ціню підтлимку тих, ласово плавильних гломадян, що за мене голосували, наступного лазу ми пелеможемо, такі да! …інші в теж в цьому стилі… Противсіх: Жінка будить — Василю, вставай, тебе обрали! Василь — та й ну тебе в кібену тещу, дай поспати, не перше квітня! Жінка — Василю, біг ме, ти — Президент України!!! Василь — дємон, уйди, хватить стібатися, тупа курко, не сип сіль на рану і так в боргах через ті вибори!!! Жінка (тицяє в небрит морду газету «Голос України») — видиш? Василь — Ноги мені в гузно, я ж тільки потролити хтів!!!!О_О
А Вася ПротиВсіх! У Центральну виборчу комісію подав документи для реєстрації кандидатом в президенти Василь Противсіх. Самовисуванець, мешканець села Олешків Снятинського району Івано-Франківської області до зміни паспорта носив прізвище Гуменюк. Противсіх - президент Івано-Франківської торгово-промислової палати. Разом з тим він не надав у Центвиборчком документи, що підтверджують внесення застави, однак має намір зробити це в найближчі дні. Відповідно до закону про вибори президента, прийняти рішення про реєстрацію кандидата на посаду президента України або про відмову в реєстрації ЦВК зобов'язана протягом п'яти днів із дня прийняття документів